Com el nostre nom indica, els cuiners de la terra som un grup de cuiners amants de la tradició i la gastronomia catalana. Des del Maresme, us oferim una gran varietat d’apats entre els que s’inclouen fideuàs, paelles, porcs rostits de manera tradicional, etc.
Fa més de 10 anys que treballem en aquest sector i hem cuinat, entre d’altres llocs, al Festival Rencon’Trad d’Avezac (Occitània), al Festival Biorritme a Vilanova de Sau, a la paella popular de la festa major d’Horta i a la Garrinada d’Argentona. També hem ofert els nostres serveis a molts casaments, festes populars i aniversaris.
Recentment hem iniciat un nou projecte: El Rostidor. Es tracta d’una rostisseria tradicional on oferim, a part de pollastre i conill a l’ast amb llenya, tots els nostres millors plats: paelles, fideuàs i delicies casolanes de l’avia.
La nostra il·lusió cuinar i que els nostres comensals quedin ben servits.
Cuiners de la terra, Genís i Francesc